Середа, 2024-04-24, 9:57 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 25
Команда школярів сзош №5 м. Монастирище Черкаської області стала "платиновим призером" і посіла перше місце в номінації "Local Leaders" (місцеві лідери) на найбільшому міжнародному конкурсі шкільних інтернет-проектів International CyberFair (Міжнародний кібер-ярмарок), який щорічно збирає тисячі учасників з усього світу. За 18 років існування конкурсу в ньому взяли участь більше 4,5 мільйонів школярів з 115 країн світу.

CyberFair - це освітня програма, яка здійснюється у школах усього світу. Це найбільший захід такого роду. Метою програми є популяризація знань серед школярів усього світу, а також заохочення школярів здобувати знання про свій народ, його історію та традиції. 

Завданням учасників є зібрати та опрацювати інформацію на вибрану тематику в рамках однієї з восьми категорій (місцеві лідери, меншини та соціальні групи, бізнес і організації, місцева специфіка, визначні пам’ятки міста - природні та створені людьми, історичні місця, проблеми навколишнього середовища). На основі зібраної інформації учні мають створити Інтернет сайт.

Категорія: Вчителям | Переглядів: 842 | Додав: оленка | Дата: 2013-05-25