П`ятниця, 2024-04-19, 6:28 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 23 » Вітання переможцям третього Всеукраїнського конкурсу "Гринвіч"
7:33 PM
Вітання переможцям третього Всеукраїнського конкурсу "Гринвіч"
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ «ГРИНВІЧ» є найпопулярнішим в Україні серед конкурсів з іноземних мов. Конкурс вперше відбувся у 2010 році. У першому конкурсі «Гринвіч» у 2010 році взяли участь 102495 учнів з понад 3200 навчальних закладів України.


ОРГАНІЗАТОРОМ Конкурсу є Товариство з обмеженою відповідальністю «Центр творчих ініціатив "Клєвєр”» (м. Луганськ) за участю Горлівського державного педагогічного інституту іноземних мов.


ЦІЛЯМИ та ЗАВДАННЯМИ Конкурсу є: розвиток інтересу до англійської мови та культури англомовних країн, підвищення кваліфікації вчителів англійської мови, активізація позакласної та позашкільної роботи з англійської мови, надання учням можливості змагатися в масштабі, що виходить за рамки регіону, не виїжджаючи з нього.


Стати учасниками конкурсу можуть всі бажаючі учні 2-11 класів, без будь-якого попереднього відбору, які змагаються у десяти вікових категоріях: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 та 11 класи. Конкурсні завдання цікаві, веселі й доступні дітям з різним рівнем підготовки. Вони містять запитання з багатьох напрямків знань: мови, країнознавства, літератури та відображають різнобічну інформацію про англомовні країни. Цей конкурс дає можливість дітям з різних міст та селищ змагатися один з одним, не виходячи зі свого навчального закладу.
Категорія: Всім | Переглядів: 1545 | Додав: оленка | Рейтинг: 0.0/0