П`ятниця, 2024-04-26, 10:22 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Учні Монастирищенської спеціалізованої школи № 5 відвідали своїх партнерів в Грузії.
10:03 PM
Учні Монастирищенської спеціалізованої школи № 5 відвідали своїх партнерів в Грузії.

Школярі не лише зустрілися в живу з іншими учасниками проекту  eTwinning, але й отримати нові знання та навички. Під час практичних занять українські та грузинські партнери завершили роботу над спільним кінцевим продуктом проекту, а саме створили аудіогід до проектного віртуального музея національних іграшок, а також обмінялися досвідом застосування різноманітних веб-інструментів у проектній роботі та попрактикувалися у їх використанні. Українські школярі провели майстер-клас по виготовленню ляльки мотанки та взяли участь у майстер-класі з грузинського танцю.

Під час подорожі українські ітвінери жили у сім’ях нових друзів, маючи змогу познайомитися з повсякденним життям Грузії та відчути неперевершену грузинську гостинність. Мовою спілкування була  англійська, проте  учні збагатилися й грузинською лексикою .

В рамках подорожі ітвіннери мали багато цікавих екскурсій. Зокрема, відвідали грузинський Парламент, міський музей Кутаїсі, де ознайомилися з історією західної Грузії, вражаючі карстові печери Цхалтубо, художню галерею Кутайсі, де знаходяться картини відомого грузинського художника Ніко Пірасмані. Незабутнє враження на українців справили також хрисиянські святині Грузії, памятки всесвітньої спадщини ЮНЕСКО – храм Баграта та Гелатський монастир.

У квітні українські школярі вітатимуть у себе партнерів з Кутаїсі.

Категорія: Всім | Переглядів: 1206 | Додав: оленка | Рейтинг: 0.0/0