Четвер, 2024-05-02, 10:07 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Листопад » 15 » Вчителі-ітвіннери взяли участь в eTwinning Plus Practical Session
5:00 PM
Вчителі-ітвіннери взяли участь в eTwinning Plus Practical Session

 

Учасники зустрічі дізналися про важливі події програми з моменту її заснування в Україні, ознайомилися з ключовими інструментами Public Portal, Desktop та оновленого TwinSpace, а також виконали практичні завдання для закріплення знань під модерацією координатора програми Валентини Веліченко й менеджера з комунікацій Олени Коваленко. Приємно було дізнатися,що проект нашої школи Більше ніж іграшки (засновник Кононенко О.В.) є одним із перших трьох українських проектів, схвалених та допущених до співпраці у програмі eTwinning.

 Оксана Марусич, бізнес-тренер та експерт з теорії поколінь, розповіла аудиторії про характерні ознаки поколінь бебі-бумерів, Х, У, Z та про особливості комунікації з ними. Тож вчителі навчилися розрізняти покоління та краще розуміти своїх колег, учнів та близьких. 

 Також  учасники детально познайомилася з новими можливостями для українських вчителів – розглянули покрокові інструкції з реєстрації проектів та критерії для отримання Quality Label. А ще дізналися про особливості реалізації проектів та кілька корисних сервісів для проектної діяльності відвчителя-амбасадора Олени Науменко (Черкаська гімназія №31).

 У рамках заходу вчителі також взяли участь у Workshop Project Method від  Івети Мільти, спеціально запрошеного вчителя-амбасадора з Латвії, де познайомилися з корисними інструментами для роботи в проектах. А ще Івета розповіла про найкращі проекти з Латвії та про основні елементи успішних проектів.

У ході події перед аудиторією виступили вчителі – учасники міжнародних контактних семінарів в Польщі, Австрії, Литві – Людмила Побережна (Вінницька гімназія № 30 ім. Тараса Шевченка), Майя Селятіна (Одеська спеціалізована школа №10), Ольга Шевченко (школа №4 м. Жмеринки Вінницької області) та Олена Науменко. Вчителі розповіли про свої враження, натхнення  та інші користі, отримані в рамках цих семінарів.

 Наприкінці заходу перед учасниками виступив керівник програми eTwinning Plus в Україні Сергій Теплов. Також представники PSA нагородили пам’ятними подарунками переможців: «Проект червня» – Майю Селятіну  (Одеська спеціалізована школа №10), «Проект вересня» – Надію Вовченко (Черкаська гімназія №31), «Школу-лідера за кількістю проектів у вересні» – Ольгу Шевченко (Загальноосвітня школа №4, м. Жмеринка). Всім учасникам також було вручено сертифікати про участь у практичній сесії eTwinning Plus.

Категорія: Вчителям | Переглядів: 1991 | Додав: оленка | Рейтинг: 0.0/0